zondag 26 augustus 2012

de sinner toerkap is er........ !!

precies 2 maanden geleden maakten we de deal met SINNER; 3 kappen voor de LOL.
Marc, Casper en ik wilden er wel een. En vorige week was het zover, de kappen waren klaar. Arjen van SINNER had ons leuk fotootje gestuurd.Gisteren zijn Marc en ik naar Groningen gereden om de kappen op te halen.
We werden hartelijk ontvangen door Harry en Arjen;  koffie en een korte rondleiding, erg interessant.
Ook wat nieuwe ontwikkelingen gezien zoals het nieuwe stuur met vernieuwde remhandle met ge├»ntegreerde schakelaar en lock. Ook reeds ingebouwd gezien in een Mango, ziet er perfect uit en merkbaar meer hefboom werking en remkracht.
Ook wordt er wat ge-experimenteerd met een grovere carbon-structuur voor de toer kappen.. Het proto-type is klaar en ziet er fantastisch uit;  op de foto te zien naast de normale versie.


Vandaag even gereden met de kap, heerlijk droog en warm, en wat past die perfect op de body van een Mango.  Wel even wennen aan het extra geluid in de fiets en het trillen van het vizier.... maar verder een fantastische aanwinst !!

3 opmerkingen:

  1. Nadeel van de nieuwe remhandel is dat je er geen hangslotje door kunt doen. Dat is volgens mij nog altijd de snelste manier om een velomobiel op slot te zetten (tegen joyriding).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kap hoor, staat de fiets goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijke kap inderdaad, dat extra geluid zal wel weer wennen, neem ik aan. Dast trillen heb ik ook, vind ik wel vervelend, wat met een nat vizier trilt gevoelsmatige de hele wereld. maar even inwrijven met anti rain.

    BeantwoordenVerwijderen